Селена Гомез играе Шарлот в новия „Сексът и градът”

Селена Гомез е най-вероятният кандидат за ролята на Шарлот, изпълнявана от Кристен Дейвис в „Сексът и градът”, съобщи МТВ. Авторът на хитовия сериал Кандис Бушнел, заяви в интервю, че тя е възможно най-подходящата за предстоящия нов филм, който обаче този път ще представи живота на четирите главни героини в младежките им години.

Селена Гомез играе Шарлот в новия „Сексът и градът”

„Гледах снимки на Селена наскоро. Тя е много красива. Помислих си, защо тя да не изиграе младата Шарлот в новия ми филм. Тя е перфектното копие на Кристън Дейвис.”

 

От своя страна приятелката на тийнидола Джъстин Бийбър заяви, че е поласкана от това, че Кандис Бушнел я е харесал за такава важна роля.

 

„Когато бях малка, мама не ми даваше да гледам „Сексът и градът”, защото бях твърде малка. Това беше любимият й сериал. Радвам се и съм поласкана, че г-н Бушнел ме е харесал за ролята на Шарлот”, заяви 19-годишната певица и актриса.

 

Тепърва ще си види и реакцията на многобройните фенове на прочутия сериал, който тръпнат в нетърпение да видят любимите си героини в тийнейджърските им години.