Поредно безплатно обучение на младежи в сферата на туризма по проект на Община Каварна

Информационен ден по проект “Подобряване на условията за младежка заетост в туризма” с водеща организация Община Каварна ще се проведе на 15 март от 10 часа в хотел „Изида“, съобщават от общински младежки център „Захари Стоянов“.

Поредно безплатно обучение на младежи в сферата на туризма по проект на Община Каварна

Инициативата е отворена за всички желаещи младежи, които искат да се включат абсолютно безплатно в професионално обучение в областта на туризма - готвач, сервитьор, хотелски администратор, както и езиков курс по румънски език.



Участници в дейностите по проекта могат да бъдат на възраст от 16 до 29 години, живущи на територията на област Добрич и имащи завършен 10 клас.

Периодът на провеждане на обученията ще бъде съобразен с времевата заетост на участниците, които ще имат възможност за започване на работа в хотели по северното Черноморие. Регистрацията за включване в предстоящите проектни дейности става посредством попълване на кратък формуляр в края на информационния ден. 

Проектът “Подобряване на условията за младежка заетост в туризма” е финансиран по програма ИНТЕРРЕГ V – A Румъния-България.