Остават 2 дни до крайния срок за попълване на анкетата за млад фермер

Остават 2 дни до крайния срок за попълване на анкетата за млад фермер
Допитването е по инициатива на Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ), евродепутата Владимир Уручев, Националната служба за съвети в земеделието и Аграрния университет в Пловдив.

В проучването се обобщава информация относно големината на стопанството, сферата на дейност, броя на наетите служители, дали земеделието е наследствено занимание, както и дали участниците биха насърчили децата си да се занимават със земеделие.


Срокът за участие в анкетата е  13-и април 2018 г., а попълването й може да стане ТУК. Резултатите ще бъдат представени по време на „Първия Национален форум на младите фермери“, който ще се проведе  на 20-и април в Аграрния университет в Пловдив.


Припомняме, че организаторите на Първия национален форум на младите фермери обявяват конкурс за есе на тема: „Моята визия за модерно земеделие“. Право на участие имат всички български студенти от аграрни специалности. Изисква се текстът да е с обем до три страници (1 500 думи). Очаква се в него младежите да представят визията си за развитие на модерно българско земеделие. Крайният срок за изпращане на есетата е днес. Материалите се очакват на e-mail: rector@au-plovdiv.bg със заглавие: Конкурс-есе „Моята визия за модерно земеделие“ и с включени: име на автора, учебно заведение и данни за контакт.


Източник: Agrozona.bg
Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+