„Първи събор на приятелите на ремонта“ се организира в Добрич

Любовта към домашния уют и любопитството към новите технологии тази година се срещат и дават възможност за докосване до иновативни решения и продукти за дома.

„Първи събор на приятелите на ремонта“ се организира в Добрич

Всеки, който желае да се запознае с функционални решения и полезни, може да посети „Първи събор на приятелите на ремонта“, който ще се състои на 12 май от  10.00 часа в търговската база на „Господинови Строймаркет“, ул. „Ан Стоянов“ 2. 



За посетителите е предвидена вълнуваща програма, томбола и отстъпки на определени продукти.

На събора, от 11.00 до 12.00 часа „Topmaster“,“ Raider“ и „Metabo“, ще представят на посетителите новостите при различните видове инструменти. От  12.00 часа „Bramac“ ще предизвика присъстващите на битка на морски шах и ще отправи неустоими предложения към своите клиенти. От 13.00 часa „Henkel“ програмата ще продължи с демонстрации на продуктите с марките „Cerezit“, „Moment“, „Loctite“ и „Metylan“.

За допълнителното забавление се организира отворен турнир по джаги от 13.00 до 14.00 часа. „Това е състеание за всеки, който обича играта“, споделят организаторите от „Хенкел“.

В програмата са включени демонстрации на продуктите на „Оргахим“, ламиниран паркет „Kaindl“ и „Bosch“, които до 16.00 часа ще представят най-новото в областта на вътрешните ремонти, интериора и ел.инструментите. 

 „Оргахим“ ще покажат тънкости при боядисването като представят своя висок клас  бои „Spirit“. „Kaindl“ ще запознае своите гости с най-новите декори при ламинирания паркет.

За приятното прекарване на най-малките гости на събитието  е предвидена специална детска работилница за рисуване върху керемиди, както и състезание „Мама, татко и аз“.

Всички гости на „Първи събор на приятелите на ремонта“ ще имат възможността да се възползват от най-различни отстъпки:

- 20 % на всички непромоционални декори ламиниран паркет
-  27 % за всички керемиди Bramac без вносни и такива в промоция
- 20 % за сух монтаж Bramac
- 20 % за подпокривно фолио PRO PLUS RESISTANT
- 20% на всички непромоционални продукти с марката Bosch
- 10% на всички непромоционални продукти на Henkel
- 15% на непромоционални електрически машини Raider.
- безплатно тониране на всички Spirit бази от Оргахим

Всеки посетил може  да спечели награди, сред които Samsung Galaxy Tab e T560, Lenovo C2 (K10A40) 8GB, Ръчна косачка Bosch AHM 30, Прободен трион 450W 65mm METABO STEB 65 QUICK , Ъглошлайф 115mm 750W METABO W 750-115 и много други. За участие в томболата не е необходима покупка, а само посещение на събитието, където да пуснете талонче. Наградите ще се теглят на всеки час.

Пълните правила на томболата може да видите (тук)