Шофьори от Добрич с добри сърца предлагат безплатно автомобили на абитуриенти в нужда

Шофьори от Добрич предлагат безплатно автомобили на абитуриенти, които нямат възможност да наемат кола за своя бал.

Шофьори от Добрич с добри сърца предлагат безплатно автомобили на абитуриенти в нужда

В групата „Виждам те КАТ – Добрич“ вече няколко водачи с добри сърца са публикували снимки на своите автомобили, като сред тях има доста атрактивни. Първият, който „повежда хорото“ е „Сеат“, след него се нареждат „Фолксваген Голф“ и “КИА”. Атракция са украсен с мигли „ЗАЗ“, модел 965 и червен „Москвич“.





Инициативата се посреща с голямо одобрение от членовете на групата. Многобройни са коментарите от типа на „Браво!“, „Успех!“, „Адмирации!“.

“Идеята ми се породи от факта, че всеки абитуриент иска да допълни своя тоалет и да пристигне на бала си с екстравагантен автомобил”, сподели за Добрич Онлайн Александър Колев, качил снимка на жълтия „ЗАЗ“ със закачливи мигли. Според него някои предпочитат лъскави и нови возила, други обичат да бъдат различни и да заложат на нещо, което се среща рядко. Александър казва, че този автомобил е за хора, които предпочитат да бъдат различни. „Колата е произведена през 1967 година и вече спада към ретро автомобилите, реставрирана е през 2000 година и от тогава е в нашето семейство“, допълни той.


Всеки, който има желание да се свърже с шофьорите, може да го направи във „Виждам те КАТ – Добрич“.