Избраха българските DJ-и, които ще имат уникалния шанс да пускат на Kavarna Dance Festival

На 22 и 23 юли в Каварна ще се проведе първото електронно денсмузикално събитие Kavarna Dance Festival. В крайморския добруджански град ще се изявят някои от най-горещите имена от световната клубна сцена.

Избраха българските DJ-и, които ще имат уникалния шанс да пускат на Kavarna Dance Festival

За последните 4 седмици на кастинга за български артисти, проявяващи желание да излязат на една сцена с най-големите имена в занаята, се записаха за участие 7 двойки и 21 самостоятелни DJ, сред които и една дама. Организаторите на Kavarna Dance Festival обявиха своя избор.

 

На феста в Каварна ще участва единствената явила се дама на кастинга – Kidd Gerry, и още Ross & Spassoto, както и сравнително новият тандем Milen Yanev & X-to.


И в двата дни на феста от 19 часа, за един час ще свирят младите Mike Ape (22.07) и Iusko (23.07).

 

На Kavarna Dance Festival 2011ще бъде премиерата на два дългоочаквани албума. На 22 юли Guy Gerber ще представи новия си проект с P. Diddy. На следващия ден Dinka пък ще представи своя нов албум - Tales Of The Sun.

Фестивалът е на плажа в Каварна. Стартът за двата дни е от 19 часа, а организаторите препоръчват този час на влизане поради големия интерес.

 

Билети ще се продават и на място.

 

От 12 часа на 22.07 всички, които са спечелили награди от медийните партньори, ще могат да си ги получат пред входа на феста в специален пункт – MEDIA AND FREE PASS.


Баровете ще работят само с жетони. Те ще се продават на входа на фестивала и около баровете. Един жетон е на цена – 3 лева. Всички напитки и храни ще са на една цена – 3 лева (т.е. един жетон).


И в двата дни на феста 22 -23.07, ще има организиран безплатен транспорт от спирка "Акациите", Варна - от 21.00 до 02.00 ч. на всеки час до Каварна и обратно


Безплатен къмпинг ще има до спортната зала в Каварна.

 

През цялата нощ има транспорт от морето до града.

 

На фестивала ще се влиза само един път, билетът не важи за многократно влизане и излизане на мястото на феста.