За последен път удари звънецът за абитуриентите на ПГЗ “Тодор Рачински” в Ген. Тошево

За последен път удари днес училищният звънец за абитуриентите от Випуск 2018 на професионалната гимназия по земеделие “Тодор Рачински” в Генерал Тошево.

За последен път удари звънецът за абитуриентите на ПГЗ “Тодор Рачински” в Ген. Тошево

Тържествената програма се проведе в двора на учебното заведение, а гости на събитието бяха двамата заместник-кметове на Общината Георги Георгиев и Деян Димитров, както и Надежда Колева – началник отдел “ОМДС”.

В богатото си слово Георги Георгиев се обърна към абитуриентите с пожелание да бъдат горди, че са възпитаници на това училище и че са част от този град. Директорът на училището Кристиана Иванова награди отличниците от випуска и изрази своята убеденост, че много от зрелостниците ще продължат своето образование във висшите учебни заведения на страната и успешно ще посрещнат предизвикателствата на времето.





Тази година ПГЗ “Тодор Рачински” връчи три златни медала – на Симона Мигленова, Пламена Ивелинова и Ели Караниколова.

Тържеството беше съпътствано от богата музикална програма, участие в която взеха ученици от ПГЗ „Тодор Рачински” за изпращане на своите завършващи приятели. Деца от ДГ “Радост” по традиция също се включиха в празника, развеселявайки своите батковци и каки с весел музикален поздрав.