При голям интерес в Добрич се провежда Първият събор на ремонта (+ Снимки)

Радина Господинова от фирмата-организатор „GS Строймаркет” пред Добрич онлайн

При голям интерес в Добрич се провежда Първият събор на ремонта (+ Снимки)

- Г-це Господинова, днес в Добрич се провежда Първи събор на ремонта. Кое провокира фирма „GS Строймаркет” да предложи на добричлии такова събитие?

- Организираме това събитие – Първи събор на ремонта, за първи път в град Добрич. Реално традицията започна през миналата година в София. Видяхме, че се получава страхотно и затова тази година правим турне в страната, започвайки от Добрич, тъй като нашата фирма е основана тук. Предстоят събори в София и в Шумен малко по-късно при откриването на нашия обновен магазин там, който ще бъде много по-голям и с много-по-голямо разнообразие за клиентите ни.





- Кои фирми се представят в Първия събор на ремонта?

- Днешният ден за нас е специален, защото много партньори ни подкрепят. Това са „Хенкел” с представителство на марката „Церезит”, „Бош”, „Топмастър”, „Райдър”, „Метабо”. Естествено, „Кайндл” – австрийския ламиниран паркет, на които ние сме основен вносител за България, както и керемидите „Брамак”, които са със страхотни предложения и промоции за днешния ден. Всички други участници също са подготвили много награди и отстъпки и забавления за нашите клиенти.


Ние смятаме, че децата са много важни и трябва да осигурим за тях перфектни забавления. За това имаме страхотни аниматори, които да ги забавляват с много игри. За да направим всичко максимално интересно за нашите клиенти сме включили в нашата програма и водещите Пламен и Иво Добреви, които ще се представят и със свои изпълнения.


- Може ли да се посочи към какво най-много проявяват интерес посетителите на събора? Фирми или по-скоро граждани са днес тук?

- Хората проявяват интерес към всичко. За сега от това, което виждам, повечето са граждани, което много ни радва. Очаквам и много фирми да се появят, което също е страхотно за нас. Защото ние държим да сме в приятелски отношения с всички наши партньори.



- Споделихте, че предстои откриването на нов магазин в Шумен. Кога ще отвори врати той?

- Ще бъде открит в средата на летните месеци. Още не мога да кажа конкретната дата, но когато наближи ще я обявим и всички ще разберат.

- Нека да споделим – атмосферата е като на събор – има и сергии с хапване, с бира.

- Разбира се. Постарахме се да осигурим всичко, за да направим нашите клиенти още по-щастливи и доволни. Добричлии могат да посетят събора 17 часа.



- Смятате ли събитието да стане традиционно?

- Разбира се. Следващата година се очаква втори Събор на приятелите на ремонта в Добрич.