Любо Нейков и Станимир Гъмов представят в Добрич комедията „Жена ми се казва Борис“

Любо Нейков и Станимир Гъмов представят в Добрич комедията „Жена ми се казва Борис“
Една от топ постановките в България "Жена ми се казва Борис” ще покори и публиката в Добрич! Уникалната комедия гостува в града на 20 юни от 19 часа в ДТ „Йордан Йовков“.

Продажба на билети на черно, хора, които влизат през задния вход на залата, десетки правостоящи... Във всеки град спектакълът „Жена ми се казва Борис” поражда неистов интерес и дълги опашки от чакащи за билети.


Влудяваща, експресивна, комична, пълна с обрати и изненади, преливане от мъжки в женски образи, екшън и абсурди, и за капак на всичко - изпълнена с ирония. С това може да се определи най-търсена постановка в България "Жена ми се казва Борис”. 


Любимецът на публиката Любо Нейков влиза в главния женски образ на мястото на Румен Угрински. Дори да сте гледали постановката, сега ще я видите в друга светлина! В ролята на съпругa зрителите могат да видят Станимир Гъмов, обявен за победител в първия сезон на „Като две капки вода”. На сцената излиза плеяда от звезди – актьорите от „Комиците”- Петьо Петков - Шайбата и Ернестина Шинова, както и Стефан Рядков, Диана Любенова и Жанина Дончева. 


Гъмов е бедняк, женен за богатата Диана Любенова и от две години с любовница. Лъжите му обаче си имат граници и влюбената до уши в него Жанина Дончева е намислила да разкаже за всичко на жена му. Това въвлича героят на Гъмов в пъклен план да преобрази в женски образ пощальона Нейков. Към цялата бъркотия се добавя случайно семейство от провинцията - Стефан Рядков и Ернестина Шинова, които допълнително усложняват ситуацията. За да е пълна картината, към този невъобразим сюжет се прибавя и образа на Шайбата, който играе ревнивия съпруг на любовницата на Гъмов.  Така всички актьори се сблъскват с различни комични и абсурдни ситуации от началото до самия край. 


Потопете се в незабравимо преживяване с гарантирани 2 часа смях в най-щурата постановка за цяла България на 20 юни от 19 часа в ДТ „Йордан Йовков“.


Билети за спектакъла ще намерите на тел. 058/605 573 и 0885 387 319 и на касата на театъра!


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+