Шабла официално изпрати на абитуриентите от Випуск 2018

На 24 май изпратихме официално абитуриентите от випуск 2018 година или XXXIX випуск на шабленското училище.

Шабла официално изпрати на абитуриентите от Випуск 2018

Зрелостниците и техният класен ръководител Дарина Давидова тръгнаха от Зеления център предвождани от мажоретките към ОДК – Шабла с ръководител Надя Иванова и бяха посрещнати в центъра на града от своите родители и близки, под звуците на Градския духов оркестър.


Пред сградата на Общината ги посрещна заместник-кметът Цветелин Йорданов, след което се отправиха за кратка визита при кмета Мариян Жечев, който ги увери, че в негово лице винаги ще намерят приятеля, от когото имат нужда и че в Шабла всички ще ги чакат и посрещнат като по-отговорни и образовани млади хора.

Най-смелите изпробваха удобството на кметския стол и може би тайно си пожелаха един ден това да стане тяхното работно място.

Навън абитуриентите получиха много поздравления, цветя и още мили думи. От името на родителите те чуха загрижените майчински съвети на Людмила Миркова. В отговор на това, дванадесетокласникът Живко Дафов пожела на своите съученици смело да мечтаят, да бъдат горди и отговорни и да се реализират високо в живота.

Специален музикален поздрав отправи шабленската група „Фара бенд“. За доброто настроение на присъстващите се погрижиха и децата от детски танцов състав „Бърборино“

След това абитуриентите пуснаха в небето балони и така дадоха знак за усещането за свобода, необятно бъдеще и пориви, които носи младостта и с надеждата, че всички техни мечти ще се реализират.