Магията на първоюнското вълшебство завладя Генерал Тошево

Забавления, игри, пъстри слънчеви усмивки, лъчезарни деца, балони, лакомства и много музика пред Ученическото общежитие в Генерал Тошево на най-чакания празник за децата.

Магията на първоюнското вълшебство завладя Генерал Тошево

В такава атмосфера малчуганите от града посрещнаха Международния ден на детето.


„Честит първи юни, деца, честит Международен ден на детето, честит празник на най-голямото богатство, което имаме…“, поздрави присъстващите малки жители на Ген. Тошево заместник кметът Георги Георгиев. Той не пропусна да отбележи, че Общинска администрация прави всичко възможно бъдещото поколение да расте здраво и можещо в една ползотворна и приятна обкръжаваща среда.

Деца от детските градини и училищата за поредна година се докоснаха до магията на първоюнското вълшебство. С приповдигнато настроение малки и попораснали чаровни бърборани се включиха в безброй интересни игри, щуро танцуваха на хитова музика и щедро завладяваха всичко около тях с усмивка. И още – снимки, рисунки, анимации и викторини белязаха най-запомнящия се за тях ден в годината.

Веселбата бе водена от бате Краси, въплътен в ролята на Злобил, който с неподправен хумор и веселие не спря да кара малчуганите да се да се усмихват.