От 10 човека двама са против „Добрич мези“

Добрич Онлайн разпита граждани ЗА или ПРОТИВ са провеждането на фестивала „Добрич мези“.

От 10 човека двама са против „Добрич мези“

По-голяма част от хората са ЗА провеждането на фестивала, но смятат, че мястото не е на скейт парка, тъй като остава мръсно след приключването му. Имаше и такива, които коментираха, че цените са надути.



Двама от анкетираните категорично заявиха, че са против. Други пък коментираха, че ако „Добрич мези“ се провежда на по-отдалечено място няма да бъде удобно за гражданите.

Ето и мнението на хората, които анкетирахме:

 „Аз съм за, разбира се. Нека да има подобни мероприятия, които да развличат хората. Проблем е, че след фестивала остава мръсотия, но трябва да се направи нещо в тази насока. Това зависи от хората“, Гергана Янева.

„За съм провеждането на „Добрич мези“, разбира се. Условията отговарят. Надявам се хората да останат доволни. Смятам, че Община град Добрич ще вземе мерки за мръсотията, която остава. Мисля, че самите хора вече са на едно по-добро ниво и няма да се представят така, както досега. Надявам се да се възхищават от това, което е направено в нашия парк и би трябвало да имат по-голямо чувство за отговорност“, Стоян Симеонов.

„Аз съм за провеждането на фестивала. Всяка година идваме с децата и мъжа ми. Радваме се на това, което се случва. Хората остават мръсно, а не организаторите. По принцип организаторите са нужни да осигурят почистването. Те обещаха, че тази година няма да остане мръсотия, както миналата. Има по-подходящи места за провеждането на „Добрич мези“ от парка, но там вече идва много отдалечено“, Даниела Димитрова.

„Няма нищо лошо да се провежда това мероприятие. Според мен обаче отново ще остане мръсно, както миналата година“, Стефан Иванов

„Хубаво е, защото е разнообразно мероприятие, но същевременно става доста мръсно“, Елица Василева 

„Аз съм за! Има хапване и пийване“, Явор Чолаков

„По принцип съм за, развлекателно е, но цените са много надути“, Галина Желязкова

„За съм, но не и да се провежда на скейт парка“, Николай Стефанов

„Против съм! Не мисля, че мястото за провеждането на „Добрич мези“ е в парка, където отново ще стане доста мръсно“, Благовест Атанасов

„Против съм! Скъпо е и цапат парка“, Десислава Йорданова