Смях и усмивки с „ДжиДжи БиДжи“ в Шабла

„ДжиДжи БиДжи“ са подготвили своя забавен спектакъл, който ще представят в град Шабла на 27 юли, петък, от 20.00 часа в градския парк на града.

Смях и усмивки с „ДжиДжи БиДжи“ в Шабла

„ДжиДжи БиДжи“ са подготвили нови и забавни скечове, с които ще забавляват публиката. Присъстващите ще имат възможност да видят на живо новоизгряващите псевдо звезди на рапа - Слипо и Флаш, първото интервю на най-новата „Мис Шабла“ 2018, най-заклетият фен на метъла и рока - Тошко Метъла и неговата борба с китайските стоки. Гостите ще се забавляват с кухнята на ада в лицето на шеф Добри и неговата колежка, сервитьорката Желязка. Мюмюн и неговата снаха Шушана ще допринесат за доброто настроение. 



Водещ на шоуто ще бъде DJ VALDI, а спектакълът е с времетраене час и половина. 

Билети може да се закупят на касата на читалището в Шабла или на място в деня на шоуто. Телефон за информация: 05743 40 28.

"ДжиДжи БиДжи" има вече 8-годишна история. Аксаковско-варненската формация доби голяма известност в цялата страна със скечовете "Полицаят и мутрата", "Мило, дай да покарам", "Стопаджийката", поредицата "Наглият магазинер", "Кварталната батка", "Полицаят и циганина", "Гинеколога и Айшето", "Едно за теб, едно за мен" и още  много много други. Общият брой на хората, които следят клиповете им в интернет, е над 300 000. Видео скечовете на "ДжиДжи БиДжи" са гледани общо над 60 000 000 пъти само в официалните им профили.