Велико Димитров от Добрич награден от непалската общност в Англия

Велико Димитров се включи в благотворителна кауза в Англия, където в момента живее и се развива.

Велико Димитров от Добрич награден от непалската общност в Англия

Инициативата е с цел подпомагане на деца от фондация „Music House“, която подкрепя начинаещи музиканти. Каузата е била организирана в английския град Алдършот. 



Велико Димитров и Донна-Мария, с която е в група, са изнесли концерт с авторски песни - тип акустичен сет с електрическа китара. По този начин са събрали средства за подкрепа на новоразвиващите се музикални таланти.


На събитието са присъствали вицепрезидентът на непалската общност в Англия, „Miss Nepal UK“ 2017 и непалска актриса и модел - Дия Пън.


Церемониално са наградили Велико Димитров с традиционен шал от непалската общност в Англия. Дуетната му половинка, Дона-Мария, също е получила непалски шал, който се подарява в знак на благословия за тези, които се включват в благотворителната инициатива.

Станахме свидетели на уникална музика, изпълнявана от Ganga Raj Rai и изумителни танци от local - непалийски танциори, разказа Велико Димитров. Той сподели, че са изключително очаровани от топлото посрещане и факта, че са били VIP гости.


Благодарим на всички които се включиха в каузата и се радваме, че успяхме да помогнем чрез нашата музика, допълни Велико Димитров.

Припомняме, че Велико е от Добрич, на 22 години, свири на китара и пее от 8-годишна възраст, възпитаник е на ЧПГТП "Райко Цончев" в родния си град. Завършил е висшето си образование с отличен в The Academy Of Contemporary Music в Гилдфорд - Англия със специалност "Електрическа китара".