Концерт и много изненади на рождения ден на Албена

49-ия си рожден ден ще празнува на 24 август курортът Албена.

Концерт и много изненади на рождения ден на Албена

Домакините са подготвили множество изненади за гостите. Сутринта в 9 часа на игрището на хотел „Ралица“ служителите на ваканционното селище ще се впуснат в спортна надпревара. Те ще мерят сили в три дисциплини: дърпане на въже, плажен волейбол и мини футбол. Вечерта от 20 часа на поляната до хотел „Добруджа“ за децата ще има различни атракции - мимове и игри с аниматори. 


Официалното тържество ще започне в 20.30 часа на лятната сцена. Традицията повелява рождениците да получават подаръци, но в случая  подаръците ще са за гостите. Музикалният е специален. В него „Джазът среща класиката“ ще представят четиримата пианисти Иван Янъков, Георги Черкин, Живко Петров и Ангел Заберски. За публиката ще свирят и Димитър Семов – барабани и Борис Таслев – контрабас. Албена ще стартира продажбите на резервации за следващия сезон. Ще има и торта с внушителни размери, приготвена по специална рецепта. 

Рожденият ден ще продължи и на следващия ден от 20.30 часа с „Birthday After Party” - шоу на аниматорските екипи, което ще започне с „Grill Master Chef Tournament”. В него ще участват най-добрите шеф-готвачи в Албена. След дегустация публиката ще избере Топ 3.