Стартираха дейностите по етап 3 от проекта „_Място”

Стартираха дейностите по етап 3 от проекта „_Място”
След поредица от събрания, изграждане на визия и много усилия за постигане на консенсус започна физическото облагородяване на четирите места, които са част от проекта „ _Място” – Доброволчество с въздействие на Бг Бъди Активен, финансиран от Кока Кола. ДоброЖънци са изпълнители на местно ниво.

Благодарение на „Виктория Индъстрис” - фирма, производител на оранжерии, игрището на ЖК Иглика се завръща от миналото и ще приеме функцията на събирателно място за деца и младежи. За осъществяването на дейностите по местата доброволците имат подкрепата на община град Добрич, общинско предприятие „Устойчиви дейности и проекти” и „Комуналстрой”.


"В основата на Placemaking подхода стои обединяването и ангажирането на общностите и институциите. Целта на проекта далеч не е само физическото облагородяване. Ние от ДоброЖънци вярваме, че заедно можем повече!", споделят от организацията.


Всеки, който желае да се включи в дейностите по проекта може да се свърже с ДоброЖънци  на имейл адрес: ecodobrich@gmail.com или на тел:0898981418 (Илияна Христова).


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+