Рокерите от Добрич закриват Мотосезон - 2018 с обиколка на града, много музика и забавления

Стотици рокери от област Добрич и страната ще пристигнат в базата на лагер Фиш-Фиш, КК Албена, за да закрият подобаващо Мотосезон 2018.

Рокерите от Добрич закриват Мотосезон - 2018 с обиколка на града, много музика и забавления

Мероприятието ще се проведе от 5  до 7 Октомври 2018, в базата на лагер Фиш-Фиш, КК Албена, организиратори са добричките мотоклубове МК "Орлите", МК "Скития Минор" и МК "Добруджански братя".



Традиционната мотообиколка  на Добрич ще се състои на 6 Октомври 2018 от 11:00 часа. Мотористите ще потеглят от базата на МК Орлите (ул. Бойчо Огнянов 6) и ще преминат през основните пътни артерии на Добрич, след което ще се пренасочат към Фиш-Фиш, КК Албена. За безопасността и безаварийното преминаване на мотошествието ще се грижат служители на РПУ – Добрич и КАТ – Добрич. 

По време на забавната част на програмата, мотористите ще демонстрират своите мото-умения в редица състезания, като Бавно каране, Мото дартс и не на последно място традиционната за събитието игра – Яйцето на орела. Също така ще бъдат наградени и дошлите от най-далеч, както и най-малките рокери. Организаторите са заложили в програмата и много забавни игри, които ще подарят на присъстващите много смях и веселие. 

Вечерта ще продължи с младата рок група от Добрич – Крийп, а след тях и новото откритие на МК Диви деца – Варна – група Кашмир. 

Спонсори на мероприятието са Каменица, Мила Мото, Автосервиз Турбочаф, АкваВива, Ауто 1, Атанасов Груп. 

Организаторите апелират за внимателно и отговорно шофиране по пътищата!