Два музикални проекта, снимани в Добрич, представят Пламен и Иво този месец

Представяме ви любимците на цяла България – Пламен и Иво.

Два музикални проекта, снимани в Добрич, представят Пламен и Иво този месец

Да ви върна назад във времето, когато участвахте в “X factor”. Мислите ли, че щяхте да развиете същата музикална кариера, ако не бяхте се включили в предаването?
Никой не знае какво щеше да се случи, но това беше един силен старт за нас, каза Пламен Добрев. Радват се, че са били част от “X factor”, но вече са забравили емоцията от музикалния формат. Иво Добрев допълни, че в днешно време социалните мрежи помагат доста на хората да придобият популярност. 



Разкажете ми повече за началото на вашата музикална кариера?
Не сме сигурни дали въобще го помним, защото беше преди много време, сподели Иво. 

По спомени на двамата братя тогава са имали много различно виждане за музикалната кариера. В самото начало музикалната им култура е била на ниво, но през годините се е променила и вече е съвсем различна. Те споделиха, че това се дължи на стотиците им участия, хората, с които се срещат и работят. 

Пламен подчерта, че най-вероятно след четири години отново ще бъдат с коренно различна представа, а Иво допълни, че колелото се върти постоянно. 

Какво ново да очакваме от вас?
Разработили сме два проекта в Добрич, загатнаха Пламен и Иво. В рамките на три дни заснехме две видеа. Организацията беше лесна, споделиха те. Вече сме артисти, които се продуцират сами. Имаме свободата да правим това, което ни харесва на двамата. Имаме мениджъри и екипи, с които работим, но главно сами организираме всичко, каза Иво. Пламен допълни, че е хубаво да направят нещо в Добрич, което да остане в творчеството им. 

Двамата братя запазиха в тайна музикалните проекти, които са разработили. Споделиха само, че може да ги очакваме през този месец. 

Едната песен е много специална и лична за всеки един човек. Песен,  в която всеки един може да се припознае, загатна Иво.


Бихте ли разработили песни поотделно?
Не се виждам сам в разработване на музикален проект, сподели Пламен. Двамата смятат, че ако само един от тях изживее индивидуална случка, която може да изрази в песен, ще разработят нещо поотделно.

Животите ни са свързани от самото начало, за разлика от други дуети, които са свързани само професионално. Нормално е понякога да има разногласия по време на работа, но имаме общ път и обща гледна точка, каза Иво.

Кой от двама ви е по-спокойната личност? По какво си приличате и по какво се различавате?
В повечето ситуации Иво успява да се овладее повече, каза Пламен и допълни, че той е малко по-темпераментен. 

Имаме доста допирни точки, вкусът ни за музика е еднакъв. Хубаво е , че гласовете ни звучат по различен начин, защото така хората успяват да ги различават, допълни Иво.

Как се отразява славата на живота?
Според младите творци славата се отразява по различен начин на всеки. Някои хора се променят доста, когато ги дадат 2-3 пъти по телевизията, каза Пламен. 

Братята заявиха, че за толкова време не са се променили. Останали са такива, каквито са били преди и ще останат същите занапред. 

Славата е нож с две остриета, допълни Иво. Според него понякога тя може да изиграе лоша шега, но всичко зависи от самия човек и колко здраво е стъпил на земята. Хората се променят, когато славата ги връхлети изведнъж, каза той. 

Талантливите творци от малки са на сцената. По техни думи славата не е дошла внезапно при тях, сякаш от малки са знаели, че този момент някога ще настъпи. 


Разкажете някоя забавна история с ваши фенки?
Иво разказа забавна история от рождения ден на Пламен. Почитателки са отишли пред входната им врата и са почукали. Иво им отворил, но бил по боксертки, защото не е очаквал фенки да стоят пред вратата. Тогава момичетата избягали. 

Усещаме подкрепа от много хора, споделиха момчетта.

Имали ли сте опасения, че дадено момиче иска да е с вас, защото сте известни?
Всички напоследак са само заради това, заяви Пламен. Живеем в свят, в който много неща са материални, допълни Иво. 

И двамата в момента са необвързани. 


Допускате ли лесно нови хора във вашето обкръжение?
Да, широко скроени сме. 

Ако трябва да опишете другия с една дума, каква ще бъде тя?
Гениален, каза Пламен, а Иво – уникален и допълни, че не му стига само една дума, за да опише своя брат.

За финал избройте по няколко неща, които ви липсват от родния ви град – Добрич.
Пламен сподели, че понякога му липсва спокойствието, за разлика от Иво, на когото му се иска в нашия град да се създадат повече развлекателни места за младите хора.

Според двамата, тук в Добрич, няма много места, на които младите да разнообразяват. Има млади хора, които нямат перспектива. Виждам, че тук не им харесва, но остават, защото не са намерили друг вариант, сподели Пламен. Той допълни, че не трябва града ни да е само за хора с деца и възрастни.