Рокери от Добрич и страната закриват Мотосезон 2018

За 11-а поредна година рокери от Добрич и страната се събраха в базата на лагер „Фиш-Фиш” в к.к. Албена, за да изпратят подобаващо Мотосезон 2018.

Рокери от Добрич и страната закриват Мотосезон 2018



Събитието започна с традиционна обиколка на град Добрич


„Сезонът, който измина като цяло е успешен, от нашия клуб няма контузени мотористи. Разбира се съжалявам за всички които не са имали този късмет, заяви Любен Цонков – председател на МК „Орлите” Добрич. „Съветвам всички да карат внимателно и поглеждат по няколко пъти дори и на зелен сигнал на светофара дали някой по-разсеян друг водач може да ги застраши”, допълни той.


По време на развлекателната програма мотористите ще демонстрират своите мото-умения в редица състезания, като „Бавно каране”, „Мото дартс” и не на последно място традиционната за събитието игра – „Яйцето на орела”. Също така ще бъдат наградени и дошлите от най-далеч, както и най-малките рокери. Организаторите са заложили в програмата и много забавни игри, които ще подарят на присъстващите много смях и веселие. 

Вечерта ще продължи с младата рок група „Крийп” от Добрич, а след тях и новото откритие на МК Диви деца – Варна – група „Кашмир”. 

Спонсори на мероприятието са Каменица, Мила Мото, Автосервиз Турбочаф, АкваВива, Ауто 1, Атанасов Груп. 

Организатори за събитието са  МК "Орлите", МК "Скития Минор" и МК "Добруджански братя".