НАП продава на таен търг апартамент край морето в Балчик

Апартамент/студио/ в хотел на крайморската алея в Балчик обявиха на таен търг публичните изпълнители при Териториална дирекция на НАП във Варна.

НАП продава на таен търг апартамент край морето в Балчик

Студиото се намира на ул. „Залез“ /ул. „Възкресия Деветакова“ № 19 /. Състои се от предверие, килер, дневен тракт, баня и тоалет и е с площ от 42.75 кв. м. Желаещите да станат собственици на крайморския имот могат да участват в търга, който е обявен за 11 декември. Началната тръжна цена, от която ще започне наддаването за студиото, е 52 500 лева. Кандидат – купувачите могат да извършат оглед на крайморския имот от 5   до 13 ноември по местонахождението му.



От началото на годината публичните изпълнители от ТД на НАП във Варна са провели 315 търга, на които са обявени за продан вещи и имоти на длъжници с просрочени данъчни и осигурителни задължения. Постъпленията от проведените търгове в републиканския бюджет са в размер на над 2 млн.  лева.

Повече подробности относно условията и правилата за провежданите от приходната агенция търгове може да бъде намерена на страницата на НАП в Интернет на адрес:www.nap.bg. 

От приходната агенция съобщават още, че гражданите могат да получават на електронната си поща публикуваните съобщения за публични продажби в портала "Продажби" на НАП. За тази цел е необходимо те да заявят своя абонамент в портала, като имат възможност да изберат и за какви категории вещи да получавате известия от НАП.