Кафе „Каприз“ в Добрич - комбинация от сладки изкушения, ароматни напитки и вкусни бургери

Кафе „Каприз“ задоволява претенциите на всеки един посетител. Идеално място за цялото семейство – капучино за мама, торта за децата и бургер за татко.

Кафе „Каприз“ в Добрич - комбинация от сладки изкушения, ароматни напитки и вкусни бургери



Уютното заведение се намира на ул. "Васил Левски" №4. То предлага на своите клиенти няколко вида висок клас кафе, което е едно от най-хубавите в града. През предстоящите хладни дни всеки може да погали сетивата си с ароматен био чай. За тези, които искат да ободрят своя ден, може да го направят с чаша фреш по избор или здравословно смути.




Безсъмнено най-добрата комбинация остава кафе плюс сладко изкушение. Всеки път заредените торти, от „Дъга“ и „Лагард Варна“, са най-разнообразни, поднесени с ръчно изрисувани декорации.




Едно от най-интересните сладки изкушения е морковената торта, чиито блат е приготвен с настъргани моркови. Заведението предлага още торта „Черна перла” с шоколадов мус, брауни с йогурт и френски макарони.




Кафе „Каприз“ се грижи и за своите гладни посетители, като предлага няколко вида клуб сандвичи, пица и четири вида бургери - с телешко кюфте, с пилешко месо, с яйце и картофено кюфте за тези, които не консумират месо.



Към всеки един от бургерите може да се сложи добавка, например още едно кюфте или яйце. Клиентите имат възможността сами да изберат продуктите за своя бургер, според личните им предпочитания и всичко това на достъпни цени.



За любителите на сандвичи кафе „Каприз“ предлага с броколи и синьо сирене, бекон, луканка, пилешко месо и с авокадо.


В заведението можете да опитате малко по-нестандартна пица, приготвена не с доматено пюре, а със заквасена сметана. Изборът е между пица с броколи и синьо сирене, с бекон и лук и луканка и домат. Разнообразното меню включва и талиетели със сос от сирена и сос болонезе. 



Почитателите на по-здравословното хранене  могат да похапнат свежа салата с риба тон или пилешко месо.



Телешкото кюфте е от истинско месо, продуктите са естествени и натурални.


Приятна обстановка, топло кафе, изтънчени сладки изкушения, вкусни бургери, сандвичи и пици – колко малко му трябва на човек, за да бъде щастлив.


 



Животът е един - пийте хубаво кафе, яжте вкусна храна и винаги бъдете в приятна за вас компания!