Д-р Галина Бодичева: Всяка жена е уникална и красива отвътре

Всяка жена е уникална и красива отвътре. Всяка жена може да покаже красивото и да го сподели. Това е моето усещане за уникалната жена във всяка една от нас. Това сподели д-р Галина Бодичева за Добрич Онлайн на откриването на своята осма изложба „Усещане за жена“ в Регионална библиотека „Дора Габе“.

Д-р Галина Бодичева: Всяка жена е уникална и красива отвътре



В изложбата д-р Галина Бодичева, педиатър, семеен лекар и хомеопат, представи живопис, рисувана с пръсти.


В експозицията са подредени 65 картини, което е рекорден брой за твореца, изразяващ вътрешното си аз с пръсти. От тях 48 са абсолютно непоказвани досега.



Заредена съм с положителна енергия, с много доброта, чувствам се влюбена и обичана. Тази доброта и заряд, който нося го споделям чрез картините си, каза д-р Галина Бодичева на откриването на „Усещане за жена“. Тя сподели, че е лекар от 30 години и лекува с познания и добронамереност. Д-р Галина Бодичева допълни, че от 17 години се занимава с йога. По този начин се е научила да чува своето тяло, да усеща енергията и да я провокира.


Галина Бодичева разказа, че нейна приятелка, я е подтикнала да рисува с пръсти. Казала й да започне, защото носи енергията.


„Заради нея започнах да рисувам. Така рисувах около една година, започнах преди 9 години. Моите приятели от Инер Уил един ден ми казаха, че са ми организирали всичко и са ми подготвили изложба, защото трябва да споделя платната с всички около мен. Бях притеснена и уплашена, защото това е разголване. Моите картини - това съм аз отвътре. Но изложбата мина много хубаво. Усещането да споделя творчеството е зареждащо за мен“, каза д-р Галина Бодичева.


Д-р Галина Бодичева призовала всеки присъстващ на изложбата да дари парите, които е предвидил за цветя. Със събраните средства лекарят ще закупи книги за Регионална библиотека „Дора Габе“.