Старшата възраст излиза за реванш срещу „Септември”

Мачът ще се проведе на терена с изкуствена трева в Добрич.

Старшата възраст излиза за реванш срещу „Септември”

Срещата-реванш от 1/8-финалите в турнира за Купата на БФС за юноши старша възраст /момчета, родени през 2001 г./ между „Добруджа” и „Септември” /Сф/ ще се състои днес. Двубоят, макар и с известно закъснение от предварително приетата програма, е с начало 10,30 часа и ще се проведе на терена с изкуствена настилка до стадион „Дружба”.



В първата среща в столицата избраниците на треньора Валентин Ангелов достигнаха до равенство - 1:1. Очакванията са „жълто-зелените” и сега да се противопоставят на съперника, да използват своите шансове, за да продължат в следващата фаза.

Треньор на гостите е възпитаникът на ДЮШ на ФК „Добруджа” Светослав Петров. Той ще може да използва голяма част от момчетата, които бяха в състава на „Септември” в първи кръг на Младежката Шампионска лига /U 19/ на Европа срещу „Динамо” /Киев/, като именно този ангажимент забави изиграването по график на мача в Добрич. Украинските таланти продължиха напред в надпреварата след успех у дома с 1:0, а в София бяха още по-убедителни и спечелиха с 5:1.

Победителят от двойката „Добруджа” – „Септември” се изправя в 1/4-финалите на турнира срещу „Лудогорец” /Разград/.