Отново вълна от аплодисменти за „Идеалните непознати“ на клуб „Театър“

Второ представление на спектакъла „Идеалните непознати“ на клуб „Театър“ към общински младежки център „Захари Стоянов“ се състоя снощи пред препълнена зала.

Отново вълна от аплодисменти за „Идеалните непознати“ на клуб „Театър“

Притихналата публика поглъщаше с любопитство развиващото се действие, впечатлена от играта на младите артисти и ги награждаваше с аплодисменти по време и след спектакъла. С появата си на сцената ръководителят на клуба Лана Анцаридзе предизвика втора вълна от ръкопляскания. Младежката аудитория излезе силно развълнувана след края на спектакъла, изразявайки одобрение с естествено зададения въпрос „Кога ще има продължение …?“



Като огледален образ на действителността ни „Идеалните непознати“ постави много въпроси пред всеки, било той артисти или публика, а отговорите зависят от всеки един от тях.

След премиерата си през април на сцената на Младежкия център вложеният труд и ентусиазъм на младите хора от театралния клуб бяха оценени с първа награда от журито на XIX детско-юношески театрален фестивал "Приказка за теб" във Варна. Дипломи за ярко актьорско присъствие завоюваха Любослав Боянов, Симона Райчева и Александър Танев.