Ръководството на СКВТ “Добрич” изненада Даяна Димитрова

Eвропейската шампионка по вдигане на тежести беше наградена със смартфон

Ръководството на СКВТ “Добрич” изненада Даяна Димитрова

Европейската шампионка по вдигане на тежести за девойки до 20 години – Даяна Димитрова от СКВТ „Добрич”, получи пореден подарък след прибирането си у дома. Първенството на Стария континент се проведе преди седмица в Замошч /Полша/, където добруджанката достигна до титлата в кат. до 48 кг с двубой от 164 кг /72+92/.



Същевременно златната медалистка и ученичка в ПГТ „П. К. Яворово” навърши 18-годишна възраст, като пътьом отпразнува пълнолетието си в австрийската столица Виена. Членовете на УС на добричкия клуб решиха също да уважат положеният труд от талантливата състезателка, като я изненадаха с нов смартфон. Подаръкът може да е символичен, но е от сърце, а с малки суми се включиха абсолютно всички редови членове на клуба, разкриха от ръководството на СКВТ „Добрич”. Даяна получи наградата си в тренировъчната зала, преди за излезе за поредното си занимание, от един от учредителите на клуба – Ташко Ташев и Тошко Христов, който е бивш състезател по вдигане на тежести.

Клубните шефове повдигнаха малко завесата, като разкриха, че сюрпризите с положителен знак за националката ще продължат и тепърва ще изпита още радостни емоции.