“Добруджа 07” ще затвърждава летящия старт

Добричлии гостуват в Дупница на “Марек Юнион – Ивкони”

“Добруджа 07” ще затвърждава летящия старт

Волейболистите на „Добруджа 07” ще се стремят да затвърдят силния си старт в Суперлигата на България. Днес от 18,15 часа в Дупница избраниците на треньора Пламен Христов се изправят на мрежата срещу местния „Марек Юнион - Ивкони” в среща от III кръг.



За разлика от добруджанци, които са две победи до момента, домакините имат на сметката си победа и загуба. Наставникът на добричлии ще може да разчита на всички състезатели, които бяха на линия при последната домакинска победа над ЦСКА. Между тях е и направилият отличен дебют със зелената фланелка срещу армейците Игор Антанюк от Украйна. С отбелязаните 25 точки срещу „червените” той стана най-резултатен волейболист в кръга. Очакванията са силните изяви на посрещачът да продължат и той да допринесе за достигане до трети пореден есенен успех на „Добруджа 07” в първенството. До средата на месеца се очаква с картотека за добричлии да се сдобие и второто попълнение от чужбина - руснакът Александър Мжелски. Разпределителят е на 35 години и има богат опит зад гърба си, а на него се разчита да внесе допълнителна вариативност в атака след като получи състезателни права.

Програма за срещите от III кръг в Суперлигата за мъже - 2.11 /петък/, 18:00 ч.: Черно море /Вн/ - Дея спорт /Бс/; 18,15 ч. - Марек Юнион-Ивкони – Добруджа 07, ЦСКА - Монтана, Миньор /Пк/ - Пирин /Р/; 3.11 /събота/, 18:30 ч. - Хебър /Пз/ - Левски; 4.11 /неделя/, 17,00 ч. - Дунав - Нефтохимик.