Пламен и Иво от Добрич написаха лирична песен за майка си (+ВИДЕО)

"Светлината в тунела ми, да не се губя“, „Мамо, казвам ти мерси, направи ме човек!“

Пламен и Иво от Добрич написаха лирична песен за майка си (+ВИДЕО)

Това са само част от думите, с които братята Пламен и Иво от Добрич, станали известни от X Factor, се поклониха към всички майки.


Те пуснаха най-новото си парче „Мама“, изненадващо лирична песен на фона на денс хитовете на колегите си. Баладата е заснета в добричкия театър "Йордан Йовков", а видеото е дело на Майк Бази, който вади от тях най-нежните лица в монохромен клип с бял роял и черни дрехи.

Както текстът, така и музиката са на Иво и Пламен. „Идеята за песента дойде от Иво още през лятото. Обикновено в процеса на работа по една песен се правят доста промени, но всичко пасна от първия път“, разказва Пламен. А вдъхновението е тяхната собствена майка Павлета.

"Когато видяхме реакцията й, решихме, че искаме да предоставим тази емоция на много повече хора, на много други майки, които имат силна връзка с деца си. Вярваме, че всяка майка, която слуша песента, ще се почувства специална, а всички останали ще си припомнят колко специална роля имат тези жени в семейството и обществото“, споделят още те.

Източник: monitor.bg