Диян Дончев беше представен, но не е подписал

Очаква се контрактът да бъде парафиран в началото на следващата седмица

Диян Дончев беше представен, но не е подписал

Обявеният от ръководството на ФК „Добруджа” нов старши треньор на мъжкия отбор Диян Дончев, пристигна днес на стадион „Дружба” и беше представен пред футболистите. Самият наставник разкри, че е постигнал принципна договорка с клубните шефове да застане начело на „жълто-зелените“, но все още няма подписан договор.



Той се надява това да стане в началото на следващата седмица, когато бъдат уточнени в детайли параметрите, както по неговият контракт, така и по отношение на бюджета, който ще се задели за селекция през зимната пауза. Може би от ръководството на „Добруджа” малко прибързано съобщиха за назначението, защото едно са предварителните разговори, а друго да има черно на бяло парафиран договор. Наблюдавах последния мач на добричлии в КК Албена срещу „Кариана” като безпристрастен зрител и най-вече да се видя треньора на Ерден Веско Великов, с когото поддържаме приятелски отношения. Като цяло познавам петима футболисти от състава на добруджанци и по-точно момчетата, преминали през варненските „Черно море” и „Спартак”.

Не се страхувам от предизвикателствата, но още от времето на активен футболист, искам да имам коректни и професионални отношения. Казвам откровено това, защото нито мисля или пък най-малкото желая да отбивам номера, а достойно да си свърша работата и да оставя следа при престоя начело на отбора на „Добруджа, сподели бившият бранител.