Мото клубове от Добрич се включват в коледна благотворителна инициатива

Мото клубове от Добрич и тази година ще се включат в благотворителна инициатива, с която ще бъде осигурен коледен обяд за хора в неравностойно положение във Варна.

Мото клубове от Добрич се включват в коледна благотворителна инициатива

Това съобщи за Добрич онлайн Миглена Александрова от мото клуб „Орлите”.

За инициативата информира преди дни радио „Варна”. Джако Лазаров от мото клуб „Диви деца” сподели за радиото, че в организирането на благотворителния обяд се включват мото клубове от цяла Североизточна България. Датата е 23 декември, мястото – Цирковата площадка във Варна.

Инициативата ще се проведе за втора поредна годината, каза Миглена Александрова. Тепърва ще се уточнява участието в организацията на мото клубовете от нашия град.

"Вече създаваме традиция по Коледа - благотворителен обяд за пенсионери, хора в неравностойно положение. Организираме го цялото североизточно мото общество. Ще дойдат от Шумен, Нови Пазар, Търговище, Добрич. Тази година започнахме с организацията по-рано и ще го направим още по-добре, отколкото беше през миналата. Ще има програма. Ще има подуим, на който ще се изпълняват народни танци. Идеята е да направим празнична обстановка за хората, които по Коледа обикновено са самотни, за да ги разведрим”, сподели Джако Лазаров за радио „Варна".