15-годишните юноши паднаха от „Верея”

Добричкият тим продължава да очаква първата си победа

15-годишните юноши паднаха от „Верея”

Отборът на ФК „Добруджа”, участващ в Елитната футболна група на България до 15 години, загуби в поредния кръг на първенството.  В мач от XII кръг добричките таланти отстъпиха днес в Стара Загора на „Верея” в среща от ХII кръг.



Очакванията за оспорван двубоя между съперниците, които се намират в долната половина на класирането, се оправдаха в голяма част от игровото време. Домакините поведоха в резултата в началото на второто полувреме от пресилена дузпа, дадена от главният съдия, който за изненада на всички беше от Ст. Загора. Няколко минути след това той изгони с червен картон Мартин Максимов от „жълто-зелените” за груба игра. В заключителните минути тимът на „Верея” реализира втори гол и реши изцяло спора в своя полза.

Треньорът на младите добруджанци Димитър Недялков заяви, че е недоволен, както от резултата, така и от поведението на избраниците си. Мачът се развиваше равностойно, но явно ни липсва характер, а и не само, за да наложим волята си и да победим, не скри разочарованието си наставникът.

В XIII кръг, на 18 ноември /неделя/, в Добрич гостува „Локомотив” /Пд/. Срещата е с начало 11,00 ч. на терена с изкуствена трева до стадион „Дружба”. Във временното класиране пловдивчани са 6-ти с актив от 20 точки, а „жълто-зелените” 15-ти с 4 пункта.