Велев тества отбора в контрола срещу 19-годишните юноши на „Черно море”

Под въпрос за проверката в Суворово са трима добрички футболисти

Велев тества отбора в контрола срещу 19-годишните юноши на „Черно море”

Новият старши треньор на „Добруджа” Емил Велев иска да види в игрова обстановка действията на футболистите, с които разполага, в контролна среща в събота /17 ноември/. С проверката ще се запълни паузата в първенството на Втора лига.



За спаринг-партньор са поканени юношите старша възраст на „Черно море” /Варна/, които са убедителни водачи в класирането в Елитната група на България U-19. Водач на младите „моряци” е Мартин Христов, който същевременно е наставник и на третодивизионния „Суворово”. Контролата ще се състои именно на терена в Суворово, а началният съдийски сигнал ще бъде даден в 11,00 часа. През лятната пауза съставите отново се изправиха един срещу друг на стадион „Дружба”, като двубоят тогава приключи при резултат 3:0 в полза на домакините.

Под въпрос за „жълто-зелените” в предстоящата проверка е участието на трима състезатели. Това са Тодор Колев, Янаки Смирнов и младият Кристиян Арсовски. В зависимост от състоянието им треньорският тандем Емил Велев – Радослав Георгиев ще преценява дали да излязат на терена. Неизвестните са свързани с обстоятелството, че още от първия ден след встъпването си в длъжност, новия екип е вдигнал значително натоварването и интензивността в тренировъчният процес, както е и завишил професионалните изисквания към играчите.