Волейболистите гостуват в Русе на „Дунав”

В „Добруджа 07” се готвят да нанесат ново поражение на съперника

Волейболистите гостуват в Русе на „Дунав”

Мъжкият волейболен тим на „Добруджа 07” се изправя утре на мрежата в Русе срещу местния „Дунав” в среща от V кръг на първенството в Суперлигата. Добричлии нямат друга алтернатива освен достигане до победа, която да ги доближи до челните места в класирането.



Избраниците на треньора Пламен Христов заемат шеста позиция в подреждането с 2 победи и 2 загуби, а русенци са последни в таблицата, като все още са без победа и скромен актив от 1 точка. След пълноценната подготовка през седмицата, добруджанските състезатели са амбицирани да се поздравят с успех край река Дунав и да нанесат ново поражение на съперника.

На линия за двубоя ще бъдат всички налични волейболисти с изключение на Александър Мжелский. Документите за пребиваване и работа у нас на опитният руски разпределител все още са в процес на изготвяне. Прогнозите са той да е на линия и да помогне на отбора още при следващия домакински мач срещу „Левски” /София/ на 21 ноември.

Очакванията са добричките волейболисти да бъдат подкрепяни от солидна група привърженици. Освен с организиран транспорт, потеглящ в 12,30 ч. от паркинга пред Стоматологичната поликлиника, с лични автомобили към крайдунавския град утре планират да се отправят още десетки фенове.

Програма за срещите от V кръг в Суперлигата - 16.11 /петък/, 18,00 ч.: Черно море - Пирин /Р/, Миньор /Пк/ - Марек /18,30 ч./; 17.11 /събота/, 17,00 ч.: Дунав - Добруджа 07, ЦСКА - Левски /18,30 ч./; 18.11 /неделя/, 18,00 ч.: Монтана - Дея спорт и Хебър - Нефтохимик.