Горя „БМВ“-то на голмайстора на "Монтана" Атанас Илиев от Добрич

Лекият автомобил на футболист от отбора на Монтана пламна посред нощ в центъра на областния град. Двигатлят на колата е обгорял.

Горя „БМВ“-то на голмайстора на "Монтана" Атанас Илиев от Добрич

Полицията работи за изясняването на случая, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Автомобилът "БМВ" с добричка регистрация - собственост на Атанас Илиев /24 г./ от Добрич, бил обхванат от пламъци на паркинга на хотел "Житомир" около 1.30 часа в понеделник. 



Собственикът на "БМВ"-то Атанас Илиев е централен нападател и голмайстор на ФК "Монтана" с 8 попадения през сезона. Заради вкарания гол от Илиев на "Левски" - София тръгнаха слухове, че колата е запалена от сърдити фенове на противника. Според криминалисти обаче пожарът най-вероятно е от късо съединение, тъй като в снега край автомобила нямало никакви следи. 

"Илиев дойде преди четири години от Добрич и веднагта се открои като талантлив и много сериозен футболист. Не се замества в скандали, така че пожарът е или от неизправност, или някой го е объркал заради лъскавата кола", коментираха осведомени.

През последните месеци в Монтана често пламват коли и заведения на бизнесмени, по всяка вероятност заради неуредени сметки или сблъсъци на интереси. Досега подпалвачите не са открити.

Източник: trud.bg