Протестиращи в Добрич: До промяната всеки ден ще е така

Студеното време не спря добричлии да се съберат на площад „Свобода“ в знак на протест срещу управлението на държавата и за да поискат промяна. Към тях се включиха и мото клуб „Добруджански братя”.

Протестиращи в Добрич: До промяната всеки ден ще е така



С разпънати трибагреници и надписи в ръце протестиращите преминаха центъра като скандираха „Сърце, душа за България“, „Елате с нас, протестът е за вас“, „Напред към промяната“ и „До промяната всеки ден ще е така“.



На „Стара къща“ добруджанските братя се качиха на своите мотори и потеглиха по бул. „25-ти септември“, като зад тях вървяха протестиращите. Те направиха обратен на кръстовището на входа на градски парк, след което продължиха по бул. „3-ти март“. 




Протестиращите поведоха право хоро, като запушиха движението на всички входове на кръговото на „Изида“.


Отново със скандиране и разпънати трибагреници те се върнаха на „Стара къща“ и продължиха по центъра. 


Промяната трябва да започне от властта. Първо трябва да се види кой работи и кой не работи. Не говорим за сваляне на правителството, а за свалане на лица, които работят за определени групировки в държавата, а не за интересите на гражданите, сподели Галина Георгиева. 

Тук съм за промяна. Да може да живеем нормално в тази държава. Всеки един да се чувства достоен, да има равенство и нещата да вървят, както трябва. Всеки заслужава това. Мисля, че е време да излезем от този омагьосан кръг, каза Росен Великов.