Във физкултурен салон във Варна „домакинстват“ хандбалистите

Срещата за първенство с „Пирин“ /ГД/ е в неделя в морската столица

Във физкултурен салон във Варна „домакинстват“ хандбалистите

Въпросът с намирането на подходяща зала за провеждане на домакинските срещи продължава да стои на дневен ред пред мъжкия хандбален отбор на „Добруджа”. Безизходицата принуди „жълто-зелените“ в предстоящия 8-ми кръг в „А” РХГ да приемат тима на „Пирин” /Гоце Делчев/ във физкултурен салон. Залата обаче не е в Добрич, а във Варна и по-точно тази на Първа Езикова гимназия.



Двубоят в морската столица ще се състои в неделя и е с начало 13,00 часа. Президентът и ст. треньор в ХК „Добруджа” Георги Андреев разкри, че до разместването се е стигнало по настояване на съперника от Югозападна България. Съобразихме със желанието на „Пирин”, защото ако не осигурим необходимата температура в игралното помещение, рискуваме мачът въобще да не се състои. Иначе на линия за двубоя ще бъдат всички налични състезатели, взели участие в срещите с „Машека” в евротурнира „Чалъндж къп”, обяви клубният шеф.

Както е известно, при 14-ото си поредно участие в Европа добруджанци бяха принудени да играят и двата си мача на чужд терен. Срещите в Беларус завършиха в полза на домакините, които се класираха за 1/8-финалите на евронадпреварата.