Кръстина Таскова от ВОЛЯ дари книги на читалището в Каварна

Зам.-председателят на ПГ на ВОЛЯ Кръстина Таскова продължи кампанията „Бъдете будители с ВОЛЯ“ и днес от името на парламентарната група дари книги в Народно читалище „Светлина“ в град Каварна.

Кръстина Таскова от ВОЛЯ дари книги на читалището в Каварна

„Щастлива съм, че успях да усетя истинския буден дух на хората там. Хора, които се грижат българщината да бъде жива. Дарих нужната им литература за малки и големи“, коментира Таскова.



В деня на народните будители ВОЛЯ проведе националната кампания „Бъдете будители с ВОЛЯ“ в четири български града – София, Варна, Пловдив и Стара Загора, по време на която раздаде над 1000 копия от емблематичната творба на Паисий Хилендарски „История славянобългарская“. Инициативата бе посрещната изключително от хората, особено в Стара Загора, където имаше опашки и предвидените бройки свършиха най-бързо. След края на кампанията в офисите на партията в цялата страна всекидневно пристигат молби на гражданите ВОЛЯ да отиде и в техните градове и села и да им помогне. От Каварна специално се обадиха да помолят библиотеката на читалището да бъде включена в кампанията. Кръстина Таскова пое ангажимент лично да отиде и изпълни поредното обещание на ВОЛЯ.