Деца от ДГ „Пчеличка“ споделят какво искат от Дядо Коледа и дали са слушали през годината

Децата от 3 Б група в детска градина „Пчеличка“ в Добрич вече са написали своите писма с желания до Дядо Коледа, а днес изработиха картички, свързани с най-светлите и обичани от всички празници.

Деца от ДГ „Пчеличка“ споделят какво искат от Дядо Коледа и дали са слушали през годината



Писмото до Дядо Коледа отдавна е написано, джуджетата гледат дали децата са послушни, каза учителката им Катя Кирилова. Тя допълни, че те винаги са подготвени какво искат от белобрадия добър старец.


Децата сами са избрали каква картичка да изработят. Някой от тях ще бъдат наредени в изложба в детската градина, а други ще подарят на своите близки и родители. Доста от малчуганите споделиха, че правят своята картичка за Дядо Коледа.


Освен това децата сами ще направят украса за елхата, която ще краси стаята им в детското заведение.


Йоан е написал писмо до Дядо Коледа, в което споделя, че иска игра “Извънземно око”. Според него всеки ден трябва да правим добри дела. 

Цвети си пожелава голям куфар с гримове. Категорична бе, че е слушала. Сподели, че иска да донесе гримовете в детската градина и да ги покаже на своите приятели, с които играе и обича.

Йоана загатна, че изработва картичка за Дядо Коледа. В писмото си до него е написала, че иска кукла барби с кучета.

Ванко също прави картичка, специално за белобрадия старец. На въпроса дали слуша, той отговори горе-долу. Неговото желание е да получи лего майнкрафт.

Матея си пожелава цяла кутия с гримове. Смята, че е слушала и ще получи желания подарък. Картичката, която изработва, е ботуш за Дядо Коледа.