Лошото време не пречи на качеството на работата по проекта за воден цикъл

Независимо от лошото време изпълнителите по проекта за воден цикъл продължават да работят, съобщи кметът на Добрич Йордан Йорданов.

Лошото време не пречи на качеството на работата по проекта за воден цикъл

Той подчерта, че студът не пречи на качеството на работа – нито на изкопите, нито на полагането на съответните легла. 


По ЛОТ 2 тази седмица ще се работи по ул. „Стоил войвода“, ул. „Копривщица“, ул. „Кубрат“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Карвуна“, ул. „Шишман“, ул. „Георги Кирков“, на изток от ул. „Антим I“, ул. „Йордан Йовков“, ул. „Независимост“ и ул. „Церковски“. По ЛОТ 3 продължава работата по ул. „Ясна поляна“, ул. „Никола Петков“, ул. „Устрем“ и ул. „Росица“. 

Дейностите по ул. „Никола Петков“ са към своя край. Очаква се в скоро време да бъдат направени връзките, за да се продължи с цялостната рехабилитация на пътното платно, тротоарите и осветлението.  

За поредна година получаваме въпроси от граждани как се извършва почистването на центъра, каза кметът. Той обясни, че по договор с фирмата има ограничение почистващите машини да са до 3 тона. Тракторчето, което почиства центъра, тежи 1.9 тона, съизмеримо с една линейка и не е причина плочките да се чупят, увери Йордан Йорданов.