Малчугани и ученици от Добрич са между отличените за най-креативна снимка от национален конкурс

Група “Калинка” от ДГ “Слънчице” и 11 г клас от Професионална гимназия по туризъм “П. К. Яворов” в Добрич са между отличените в национален конкурс „Най-усмихнат клас на България 2018“ за креативна снимка.

Малчугани и ученици от Добрич са между отличените за най-креативна снимка от национален конкурс


Конкурсът се организира за пета поредна година от сдружение “Усмивка“ - Бургас. През 2018 година са изпратени над 800 снимки от цялата страна и за първи път от чужбина.

ОУ “Свети Патриарх Евтимий“ от гр. Варна е отличено на първо място с приз „Училище на усмивката 2018“. 35 класа от цялото училище са подарили усмивка на цялата страна с участието си в конкурса. 

Още 11 училища от София, Пловдив, Бургас, Враца, Казанлък, Елена, Пордим и Съединение спечелиха същия приз с усмивките и активността си.

Сдружение "Усмивка" отличи най-креативните снимки в конкурса „Най-усмихнат клас на България 2018“,  между които са 4 б гр. Калинка, ДГ №10 Слънчице и 11 г клас – ПГ по туризъм „Пейо. К. Яворов“.

Останалите отличени са: 

1ви Б клас, СУ "Алеко Константинов“, гр. Луковит

2в клас, ОУ "Иван Вазов", гр. Русе

2г клас, СУ,,Св. св. Кирил и Методий гр. Бургас

5а клас, ОУ „Васил Петлешков“, град Пловдив

5А клас от ОУ „Иван Сергеевич Тургенев“ гр.Разград

6е клас, 96. СУ с изучаване на чужди езици “Лев Николаевич Толстой”, гр. София

5в клас, 145 ОУ „Симеон Радев“, гр.София

11a клас, НЕГ „Гьоте“, гр. Бургас

9а клас при СУ,,Св.Св.Кирил и Методий, гр.Пордим

Официалното награждаване ще се състои на 7 декември, петък от 11.00 часа в сградата на Областна администрация в гр. Бургас.