Добричлийка покори Masters Of Dance в Германия

Българка си извоюва място на финала на ново танцувално риалити предаване в Германия. Шоуто носи името Masters Of Dance и в него ще видим младата Албена Даскалова, която е родом от Добрич.

Добричлийка покори Masters Of Dance в Германия

Форматът се снима в студио в Кьолн, рекламната кампания за него тече в цялата страна, а първият от общо пет епизода ще бъде излъчен тази вечер по една от най-гледаните тв програми в Германия – Pro7.


Подобно на други риалити състезания в това има четирима известни съдии, които си избират по шестима танцьори всеки. След предварителния кастинг, избраните късметлии се подготвят в тренировъчен лагер преди да отидат на голямата сцена. Там селектираните отбори се изправят в дуели и всеки път отпада някой, докато на финала не останат само три тима. Всеки отбор трябва да представи соло, дуо, трио, както и групов танц, с които се състезават срещу другите отбори. Танцьорите имат всички стилове на разположение – хип-хоп, джаз, балет, латино, контемпорари и т. н.

Албена и партньорът й на сцената Винценц Дьорлиц са много горди от постижението си и дори имат своя страница с фенове в социалните мрежи.

Чаровната блондинка е на 23 години, а той е на 22. Заедно двамата покоряват сцената от 2016-а. Албена и Винценц се състезават за немския национален отбор. Те са част от Топ 6 в Германия, топ 70 в световната ранглиста от около 3000 двойки и могат да се похвалят с множество финали на национални и интернационални турнири. 

Източник: monitor.bg