Служители на ОББ - Добрич зарадваха с играчки децата от Центъра за обществена подкрепа към БЧК

Служители на ОББ - Добрич дариха образователни игри и играчки на Центъра за обществена подкрепа към БЧК

Служители на ОББ - Добрич зарадваха с играчки децата от Центъра за обществена подкрепа към БЧК

Децата от своя страна представиха кратка празнична програма в знак на благодарност за дарението. Доброволците към центъра разказаха за първите им крачки в тази дейност. С усмивка разопаковаха кутиите, в които имаше разнообразни образователни и забавни игри, като игра на думи, мини ер хокей, джаги и други.




За да бъдат още по-големи усмивките на потребителите на Центъра за обществена подкрепа към БЧК , служителите на ОББ - Добрич им подариха и коледни картички. 


 


Постарахме се да зарадваме дечицата и се надяваме да им хареса това, което сме подготвили, каза Мария Василева, директор на клон на ОББ в Добрич. Тя се обърна към по-големите момичета, които са доброволци в Центъра за обществена подкрепа, като им каза, че винаги могат да посетят банката и да зададат въпроси, свързани с финансовата институция. На малките Мария Василева пожела здраве, успехи в училище и в живота.


Припомняме, че служители на Обединена българска банка поеха инициатива под надслов „Дари искра”, с която целят да помогнат на институция в нужда в град Добрич. Тази година те решиха да помогнат на Центъра за обществена подкрепа към БЧК. 

Всеки, който желае може да помогне. Центърът се нуждае от генератор за пречистване на въздуха, подмяна на тапети, боядисване на вътрешните стени, подмяна на врати, необходимо е и циклене на дюшемето.