Естествоизпитател: Гей си затъкна дюля в задника

Мъж със заседнала дюля в ануса пристигнал в спешната болница на "Пирогов"да моли за помощ. Това е един от странните случаи, на които напоследък се натъкват хирурзите там.

Естествоизпитател: Гей си затъкна дюля в задника

Все повече зачестяват хората, коитo идват на зор, след като нещо е заседнало при анален секс.

На лекарите им се налага да помагат на гейове, които са прекалили с любовната игра. "Много често предметите остават вътре. Намирали сме вибратори, дезодоранти, дървени чукчета от хаванчета за чесън, шишета и какво ли не", казва д-р Валентин Андреев.

Най-ексцентричният предмет, на който хирургът е попадал е огромна дюля, напъхана в ануса на момче. "Дойде при мен един млад мъж, хомосексуалист, и каза: "Извинявайте, но си напъхах една дюля в задника", разказва лекарят. Оказало се, че младежът се хванал на бас с приятели.

В повечето случаи предметите се вадят по неоперативен начин. Понякога обаче се налагат и по-сериозни мерки - например ако се окажете с флакон от пяна за бръснене в дупето и твърдите пред лекарите, че сте се подхлъзнал в банята и сте се "нанизал" на него, какъвто случай имаше в търновско преди време.

Още по-сложна е ситуацията с дамите естествоизпитателки, търсещи всевъзможни начини да увеличат сексуалното си удоволствие.


 

През май например зелена тиквичка бе извадена от влагалището на пловдивчанка в отделението по гинекология в Университетската болница "Св. Георги" в Пловдив. Жената потърсила специализираната помощ след секс с партньора си.

Жената решила да "уголеми" пениса на партньора си с продълговатия зеленчук. Тя издълбала тиквичката и накарала мъжа да я сложи на пениса си. Докато двойката правила секс, тиквичката обаче се изхлузила, начупила и останала във влагалището на жената.

Няколко дни дамата се опитвала да я премахне, но като не успяла, потърсила помощ в болницата.