Агитката на Добруджа обеща подкрепа

Агитката на Добруджа обеща да се завърне на стадион "Дружба" и отново да бъде 12-ият играч на отбора от Добрич. Най-верните фенове разпространиха чрез медиите декларация, в която обясняват своята позиция. Ето и целият й текст:

Агитката на Добруджа обеща подкрепа

"Д  Е  К  Л  А  Р  А  Ц  И  Я

ОТ АГИТКАТА НА „ДОБРУДЖА” ДОБРИЧ

 

След проведени разговори с ръководството и треньорския щаб на ФК „Добруджа 1919” постигнахме принципна договореност да отворим нова страница в отношенията между привърженици и клуб в името на идеята ДОБРУДЖА.

 

Ние отчитаме факта, че отборът на ФК „Добруджа 1919” е изграден основно от футболисти от Добрич и в немалка част от момчета, преминали през добричката детско-юношеска школа. Считаме, че те имат нужда от подкрепа в този важен и същевременно труден за тях момент – навлизането в мъжкия футбол. Затова ще ги подкрепим в името на идеята ДОБРУДЖА и защото са родени в Добрич и към момента показват завиден дух и желание за успехи.

 

Ние декларираме готовността си да се завърнем и да подкрепим отбора в името на идеята ДОБРУДЖА и бъдещето на младите футболисти и да се стремим към ползотворно сътрудничество.

 

Не сме променили многократно заявяваната си позиция относно така дълго очакваното и неосъществено обединение. Вече три години чакаме от т.нар. „управленски екип на Добрич” отговор на конкретно зададените ни въпроси относно сделката с прехвърлянето на мажоритарния дял в ПФК „Добруджа”.

 

ДОБРИЧ ЗНАЧИ ДОБРУДЖА!"