Коледно чудо сътвориха 170 деца от спортен клуб „Алексия” (+СНИМКИ)

Истинско коледно чудо сътвориха талантливи възпитаници на спортен клуб „Алексия” с треньор Севдалина Мавродиева-Нейкова в концерт, с който изпратиха една успешна творческа година.

Коледно чудо сътвориха 170 деца от спортен клуб „Алексия” (+СНИМКИ)

В Коледния концерт в оказалата се малка да побере всички желаещи да се насладят на изпълненията им зала участваха 170 деца. По-малките таланти на клуба – до 5-годишна възраст, се изявиха преди това в осем коледни представления, сподели за Добрич онлайн Мавродиева.




Много бурни аплодисменти и възгласи предизвика изявата на децата, които танцуваха като пингвинчета, зимни принцеси, звездички, джуджета, елфчета и други приказни същества. С изпълненията си те показаха както финес и нежност, така и страхотен синхрон, а на някои от акробатичните елементи, като салта например, публиката затаяваше дъх. Чудно красивите им тоалети направиха представянето още по-красиво и вълнуващо.




И като на Коледен концерт, в залата присъстваше и Дядо Коледа, който също аплодираше децата. За празника допринесоха и изпълненията на възпитаници на студио за поп и рок певци „Сарандев” към общински младежки център „Захари Стоянов” с ръководител и вокален педагог Елена Карабельова.



Пред своите почитатели децата показаха, че заслужено през годината вдигаха  на крака залите в страната и чужбина и обираха големите награди. Многобройни са отличията им: от световен танцов шампионат „Dance Star” в Пореч, Хърватия, балканска танцова спартакиада - международен турнир "Търновска царица" във Велико Търново, международен турнир по художествена гимнастика за приз "Илияна Раева", държавно първенство "Гимнастрада", Държавния шампионат по танци в Пловдив и други.