Димитър Тодоров спечели Коледния табла турнир, организиран от ГЕРБ - Добрич

Димитър Тодоров победи в Коледния табла турнир, организиран от Старейшини ГЕРБ в Добрич. Той се проведе под патронажа на народните представители от ПП ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев.

Димитър Тодоров спечели Коледния табла турнир, организиран от ГЕРБ - Добрич

Състезателите бяха 17, сред които и една дама. Те играха по точкова система до 5 точки чрез елиминиране „всеки срещу всеки“. Сред таблоиграчите имаше традиционни участници в организираните от ГЕРБ табла турнири. Включиха се и четирима представители на Териториалната организация на глухите.


Съдия на турнира бе клубният ръководител на СГЕРБ - Добрич Красимир Масурски.

След много оспорвани игри на трето място се класира Начо Начев. На второ място се нареди Костадин Дяков, който зае почетното място и в първото издание на турнира преди година. Първи стана Димитър Тодоров.

Народният представител Даниела Димитрова награди победителите, които получиха красиви купи, медали, грамоти и парични награди. Грамоти и по бутилка шампанско имаше за останалите участници в турнира.

Състезателите споделиха своето задоволство от организацията. Споделиха, че с нетърпение очакват следващия турнир и предложиха той да бъде за Трифон Зарезан, а през 2019 година да се организира и по-мащабно състезание, което да се проведе в рамките на два дни.

Припомняме, че през 2018 година ГЕРБ организира Осмомартенски и Великденски турнири. По традиция състезателите играха на професионални табли, предоставени с любезното съдействие на „Леопард Трейдинг“.