1 500 лева дари за Дани баща, претърпял загуба на дете от заболяване

Пиша през сълзи на очите, със смесени чувства, с радост и тъга… Пиша, за да благодаря на един човек, който въпреки своята загуба, въпреки болката и неутешимото си сърце, е успял да се отърси от всичко това за миг и решил да помогне на други дечица, водещи тежки битки с живота.

1 500 лева дари за Дани баща, претърпял загуба на дете от заболяване

Това написа в групата във фейсбук „Помощ за Дани от Добрич” Славина Ганчева – майка на малкия Йордан Веселинов – Дани, за лечението на когото в момента се провежда благотворителна кампания.

Тя споделя, че Петър Милов, загубил прекрасната си дъщеря Инес, е превел по сметката на Дани 1 500 лева.

Майката пише, че безкрайно много съжалява за загубата, която е понесъл Милов. Посочва, че Инес ще остане завинаги в сърцата ни и ще ни припомня, че доброто съществува. „Ще разказвам на своя син за нея и Вас и доброто дело, което извършихте дни преди Коледа! Защото Коледното чудо все още съществува! Благодарим Ви от цялото си семейство! Прекланяме се пред Вашето необятно добро сърце!”, споделя Славина Ганчева.

Жената изказва благодарностите си и към всички, застанали зад каузата на Дани, всички, които го подкрепят, които даряват средства, вещи и надежда за детето й. Благодари и на администраторите на групата, без които смята, че е нямало да се справят толкова добре. Техните насоки, тяхната помощ и съвети се оказаха изключително важни за нас, споделя майката.

„Благодарна съм на цялото си семейство, което неотлъчно е до мен и Дани и ни подкрепя, разбира и помага! На всички наши роднини и приятели! Благодаря на Бог, че е до нас и ни помага!”, пише Славина Ганчева.

Дани е роден в 31-ва гестационна седмица с тегло 1 080 грама. Поставена му е диагноза Детска церебрална парализа. Момченцето не може да върви, не може да стои дори седнало. Необходими са му ежедневни рехабилитационни процедури, които са скъпи. Целта на групата „Помощ на Дани от Добрич” е да се съберат достатъчно парички поне за година напред за рехабилитация в Турция, където дават голям шанс състоянието на детето да се подобри.

На Дани може да помогнете и чрез:

*Дарителска сметка в ДСК Банк, град Добрич

IBAN: BG35STSA93000025681956

BIC:STSABGSF

Титуляр: Йордан Веселинов Ганчев,

*PayPal slavi.gancheva@gmail.com,

*Help Karma: https://helpkarma.com/campaign/pomosht-za-dani-ot-dobrich-238