От 21 януари приемат заявления за участие в базар „Мартеници 2019“

От 21 януари приемат заявления за участие в базар „Мартеници 2019“
Желаещите да участват в базар „Мартеници 2019“ в Добрич могат да подадат заявление от 21 до 31 януари, съобщават от Общината.

Заявленията се подават по образец за издаване на разрешение, на работно място „Икономическо развитие“ в Центъра за услуги и информация. Местата по схемата на базара ще се предоставят чрез теглене на жребий на 4 февруари от 10.00 часа в Голяма заседателна зала при Община град Добрич на база подадени заявления за участие. Заповедта и регламента може да видите в раздел „Съобщения“ в официалния сайт на Община град Добрич.


Базарът „Мартеници 2019“, организират от Община Добрич, ще бъде разположен на площад „Свобода“, по бул. „25 септември - пешеходна зона, на ул. „Христо Ботев” и на площад „Стария орех”. Той ще започне на 11 февруари и ще продължи до 3 март. 


Търговската дейност по време на базара ще се осъществява по схема за разполагане, утвърдена от Главния архитект върху места, всяко с площ 1.5 кв. м. За местата в района на пл. „Свобода” и бул. „25-ти септември” – пешеходна зона дейността ще се извършва от еднотипни нестационарни съоръжения за търговия на открито с унифициран дизайн. Допустимият стоков асортимент е предлагане на мартеници, картички и знамена. 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+