Награден късометражен филм прожектират в Добрич

“Нощни светлини и бягащи риби” е късометражна прожекция, спечелила награда за сценарий на второ издание на фестивал на театралното и филмово изкуство "Невена Коканова" през 2015 г.

Награден късометражен филм прожектират в Добрич

Филмът ще бъде прожектиран в кафене “Старият Добрич” на 15 януари, вторник, от 18 часа. Режисьорът на “Нощни светлини и бягащи риби” Петър Русев лично ще присъства на представянето. Гостуването на талантливия режисьор се осъществява с подкрепата на #GlobalDobrich.



Участие в прожекцията взимат Рая Пеева, Михаил Сървански, Силвия Петкова, Станка Калчева, Люсет Форже и Радо Владимиров. Оператор на филма е Кирил Проданов, а музиката на Данко Йорданов. 

Историята разказва за Невена - своенравно, чувствително момиче и Борис, които имат бурна връзка, на път да се превърне в брак.

Случаен инцидент отключва поредица от събития, които внезапно разкриват непознати черти от характерите им и истинската същност на техните близки. Невена успява по изобретателен начин да изпита Борис и младият мъж получава първия важен урок в своя живот.