Мото клуб "Добруджански братя" премери сили в Мото турнир по стрелба „Волк – 2019” в град Варна

Отборът по стрелба на Мото клуб „Добруджански братя”, град Добрич се включи в първото издание на Мото турнира по стрелба „Волк – 2019”, който се проведе вчера в Оръжеен комплекс и стрелбище “Pro Hunter”, град Варна.

Мото клуб "Добруджански братя" премери сили в Мото турнир по стрелба „Волк – 2019” в град Варна



В състезанието мериха сили мотористи, както индивидуално, така и клубно. В надпреварата се включиха 7 клуба от Варна, „Дионисий” от Балчик и „Добруджански братя” от Добрич. 


„Идеята е мотоклубовете да поддържаме близка връзка през зимата, да се виждаме, когато нямаме възможност да караме мотори заедно и да се забавляваме, заяви Илиян Великов – председател на мото клуб „Нощни вълци”. „Надявам се този турнир да се превърне в традиция, допълни той.



Мото клуб „Номади” от град Варна грабна златото при клубното състезание, на второ място се наредиха домакините – рокерите от МК „Нощни вълци”, последвани от „BAG”. Няколко точки не достигнаха на МСС „Добруджански братя” от град Добрич да грабнат бронза. Те се наредиха на четвърто място.

Ето и крайното класиране при мото клубовете:

1 „Номади”

2. „Нощни вълци”

3. „БАГ”

4. „Добруджански братя”

5. „Стронбрингърс”

6. „Пирати”

7. „Кан Аспарух”

8. "Диви деца"

9. „Дионисий” 



В индивидуалната надпревара златото отиде при Николай Скипарнов, от „Номади”, Тодор Тодоров от същия клуб се класира на второ място, а добричлията Николай Коларов грабна бронза.


Бяха връчени и три специални награди. Призът за най-добра дама стрелец отиде при Таня Манолова, от „БАГ”, най-добър стрелец около мишената стана Георги Николов от „Нощни вълци”, а Александър Ганев от „Добруджански братя” грабна приза за участник от най-далеч – град Генерал Тошево.


Призьорите получиха статуетки и грамоти, изработени от членовете на МК „Нощни вълци”, както и награди, осигурени от хотел „ Palm Beach”, Златни пясъци, комплекс “Иванчов хан”, магазин „Diana Moto”, “Vinyl Home Varna” и рекламна агенция “Арт продукт БГ”.


Всеки участник получи ваучер с 50% намаление на входа на басейн и джакузи в комплекс „Иванчов хан”, както и мото стикер от „Арт Продукт БГ”