Лео Кадели пристига в Добрич с няколко добри дела

Създателят на групата за добри дела „Приятели, помагайте“ Лео Кадели сподели за Добрич Онлайн, че утре пристига в Добрич, за да направи три добри дела.

Лео Кадели пристига в Добрич с няколко добри дела

Лео ще донесе килим за гимнастичките на СКХГ „МИК-Гергана 90” с президент и треньор Йовка Няголова, дарен от Илиана Раева, на който гимнастичките да провеждат своите тренировки. Това разказа създателят на платформата „Приятели, помагайте“. По негови думи с Йовка Няголова се познават от случая, в който добри хора помогнаха на Валерия Мюлер от Добрич да сбъдне мечтата си – да участва в международно състезание по художествена гимнастика във Виена, от което се завърна с два златни медала



Лео Кадели ще донесе килима, за да помогне на добричкия клуб по художествена гимнастика. Много е голям и запазен. Натоварих го на буса, за да го донеса в Добрич, допълни той.

Освен това човекът с добро сърце ще посети 59-годишния Стефан, за който Добрич Онлайн писа миналата седмица. Осигурихме доста неща за него, но може да се наложи да направим ремонт на покрива, ще видим, уточни Лео Кадели. 

Той допълни, че преди седмици е получил сигнал за жена в Добрич в инвалидна количка, която не може да влиза в банята си, защото вратата е малка. Искам да проверя сигнала, каза създателят на групата за добри дела.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи като се обади на телефон 0898 366 113 или чрез платформата „Приятели, помагайте“ (ТУК).